banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tahkim’den Topaloğlu’na  160 gün indirim..!
banner98
 





        K-Pet Süper Ligde ligi 4. Sırada tamamlayan doğu bölgesi ekiplerinden Gençler Birliği başarılı teknik patronu Hasan Topaloğlu 22. Hafta deplasmanda Yeni Boğaziçi maçında yaşanan olaylar yüzünden KTFF Disiplin kurulu tarafından 370 gün cezaya çarptırılmıştı.

Yaşanan olayların ardından Gençler Birliği cephesi gelen cezaya itiraz ederek KTFF disiplin kuruluna itiraz dilekçesi yaparak elde olan kamera kayıtlarını Tahkim Kurulu’na sunmuştu. KTFF tahkim kurulu ise geçtiğimiz hafta konuyu görüşüp karar üretti ve dün açıklama yaparak 370 günden 210 güne indirilmesine karar verdi.

Gençler Birliği teknik patronu Hasan Topaloğlu’nun Yeni Boğaziçi’nde 2 Nisan Cumartesi gelişen olayların ardından aldığı bu ceza 4 Nisan’da başlayıp yeni verilen 210 günlük cezaya göre 30 Ekim’de sona erecek. Topaloğlu bu durumda yaklaşık yeni sezonda ligin ilk 4 veya 5 Haftasında eğer takım çalıştırırsa takımın başında olamayacak.

Açıklanan karar sonrası genç teknik adamın antrenörlüğü bırakmayı düşündüğü ve olayı Yüksek İdari Mahkemesine taşıma kararı alacağı öğrenildi. Topaloğlu’nun açıklanan kararın doğru olmadığını ve hakkını sonuna kadar arama peşinde olacağı sızan bilgiler oldu.

KTFF’nin bu alınan kararla ilgili yapılan açıklaması şu şekilde: “T.K.-14/2015-2016 numaralı ve 07.04.2016 tarihli başvuruyu incelenmiş olup 2 Nisan tarihinde oynanan Boğaziçi, Gençler Birliği K-Pet Süper Lig müsabakasında maçın hakemlerine yönelik maç esnasında ve maçtan sonra sarf etmiş olduğu hakaret, küfür ve tehditleri ve yapmış olduğu sportmenliğe aykırı davranışlar da tekrarlandığı hakem ve gözlemci raporlarından tespit edilen Gençler Birliği Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu’na Disiplin Kurulunun 4 Nisan ve D.K.-31/2015-2016 sayılı kararında vermiş olduğu 370 gün soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası oybirliğiyle 210 gün’e düşürülmesine karar verilmiştir.”denildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75