banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Suya mı düştü..?
banner98




KTFF’nin üye kulüpleriyle Olağanüstü Genel Kurul’dan KOP’a üyelik konusuda onay almasına rağmen hiçbir girişim yapmayan KOP yetkilileri aylarca Hasan Sertoğlu’nun çağrılarına cevap vermemiş,KTFF’nin KOP’a üyeliğinin sözkonusu olamayacağını öne sürerek KKTC’deki kulüplerin,KOP’a üyelik başvurusu yaparak,KOP’un izni ile kendi aralarında maç yapabilmelerine izin vereceğini açıkladı.

Zürih’te imzalanan taslak metnin altının doldurulması ve yeniden imza aşamasına getirilmesi konusunda KTFF üstüne düşen görevleri yerine getiriken,KOP yetkilileri ile Güney’deki kulüpler arsında büyük tartışmalar yaşanmış ve KOP Başkanı Kutsokmnist’in tehditlerle karşı karşıya kaldığı iddia edilmişti.

Geçtiğimiz hafta KOP Başkanı ile biraraya gelen KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu,bu görüşmede de bir sonuca varılmadığını yakın çevresine açıklayarak Kıbrıs’ta futbolun birleşmesi çalışmalarının sonuçsuz kalacağınından endişe ettiğini söylediği iddia edildi.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75