banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) FUTBOLDA TÜM LİGLERDE GÜNÜN SONUÇLARI..! Zor da olsa Cihangir..! (2-1) Bağcıl Simonu Ülkesine Yolladı!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

SÜPER yaralılar..!
banner98

 

       2015-2016 sezonunun açılmasına 1 hafta kala bugün oynanan Süper kupa karşılaşmasında 3 futbolcu gördükleri kırmızı kartlar ile lige cezalı başlayacaklar. Lefke'de oynanan Süper Kupa karşılaşmasında Yenicami'den 2 Mormenekşe'den de 1 oyuncu kırmı kart görerek sezon başlamadan cezalı duruma düştüler. 

        Mehmet Sezener'in yönettiği karşılaşmada Yenicami'den Uğur Sönmez ve Mormenekşe'den Hüseyin Özbaysal çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kalırken Yenicami'nin yeni siyahi oyuncusu Arol rakibine dirsek attığı için direk kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Bu 3 oyuncu ligin ilk haftasında takımlarının formasını giyemeyecekler. Yenicami'nin siyahi oyuncusu Arol'un cezasının daha yüksek olması durumunda ligin ilk haftalarında takımında yer alamayacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75