banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan GG Hamitköy BozalanlarEvrensel İkilisi Zirvede
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Süper Lige 2.Bilet Aranıyor..!
banner98

Ligde 52 puanla ikinci sırada bulunan Esentepe süper lige yükselmek için şu an en yüksek ihtimali olan takım. Kırmızı-beyazlılar, iki haftada iki galibiyet alması durumunda adını direkt olarak Süper Lige yazdıracak. Girne Halk Evi ile Esentepe arasındaki ikili averajda Girne Halk Evi üstün durumda bulunuyor. Esentepe son 5 haftada galibiyete hasret kalırken büyük düşüş sonrası GHE’nin nefesini ensesinde hissetmeye başladı.

Esentepe 29.haftada sahasında Kaya Mehmetçik’i konuk ederken son hafta Doğancı deplasmanına çıkacak.

50 puanla üçüncü sırada bulunan son haftaların çıkışta takımı Girne Halk Evi, Esentepe'nin puan kaybetmesini bekleyip, kendisinin de iki haftada 4 veya 6 puan toplaması halinde süper lige yükselen 2.takım olma şansı yüksek.

GHE 29.haftada Çanakkale deplasmanına çıkarken son hafta sahasında şampiyon Gönyeli’yi konuk edecek.

En düşük ihtimal ise Mormenekşe'de bulunuyor. Son iki haftada Esentepe ve Girne Halk Evi'nin mağlup olması, Mormenekşe'nin de 6 puan toplaması, onları direkt olarak Süper Lige yükseltecek.

Mormenekşe 29.haftada Bostancı Bağcıl’ı konuk ederken son hafta Kaya Mehmetçik deplasmanına çıkacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75