banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Süper Lig'de Yaprak Dökümü..!
banner98

Süper Lig'den art arda ayrılık kararları geliyor.

Antalyaspor

Sezonun ilk ayrılığı Fraport-TAV Antalyaspor'da yaşanmıştı. Kırmızı-beyazlı kulüp, 5-1'lik Medipol Başakşehir mağlubiyeti sonrasında fikir ayrılığı yaşadığı Tamer Tuna ile yolların ayrıldığını açıklamıştı.

44 yaşındaki çalıştırıcı ile çıktığı 6 maçta; 2 beraberlik, 2 mağlubiyet, 2 de galibiyet alan Akdeniz temsilcisinin 8 puanı var.

Trabzonspor

Trabzonspor'da da alınan kötü sonuçların faturası teknik direktör Eddie Newton'a kesildi. İlk 7 haftada sadece 1 kez kazanan bordo mavililerin 2 beraberliği, 4 de mağlubiyet var. Karadeniz temsilcisi, 5 puanla haftayı 19'uncu sırada tamamladı.

Kayserispor

Süper Lig'de bir teknik direktör ayrılığı da Hes Kablo Kayserispor'da yaşandı. 6 maçta 2 galibiyet, 4 mağlubiyet yaşayarak 6 puan toplayan sarı-kırmızılılar, teknik direktör Bayram Bektaş ve ekibine teşekkür etti.

Kasımpaşa

Fraport-TAV Antalyaspor, Trabzonspor ve Hes Kablo Kayserispor'un ardından Kasımpaşa da teknik direktörü ile yollarını ayırdı. İstanbul ekibi, yaşanan fikir ayrılığının ardından teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Sezon başında göreve getirilen Mehmet Altıparmak yönetiminde 7 Süper Lig maçına çıkan Kasımpaşa, 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda 11 puan topladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75