banner108
Öne Çıkanlar KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Şampiyon 1.Piyade Alayı Mesarya onaylandı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Süper Kupa Kartal’ın..! (4-5)
banner98

Yer: Üner Berkalp Stadyumu

Hakemler: Fehim Dayı, Sabriye Atikoğlu, Fatih Bardakçıoğlu, Emre Öztaşlı

Mağusa Türk Gücü: Yusuf Yontar, Yasin Kurt, Mehmet Erol, Yusuf Beyazi, Halil Uçar, Mehmet Gürlü(Dk.68 Uğur Gök), Arif Uysal(Dk.90 Justice), Adil Uçar, Ünal Kaya, Dinopeter, Toma Tabatadze(Dk.91 Sami Ergazi)

Yenicami: Ercan Samancıoğlu, Hüseyin Sadıklar, Farouk Dadzie, Yasin Açıkel(Ali Üçtaş), Hasan Ulukök(Dk.55 Hascan Kırmaz), Fırat Ersalan(Dk.71 Mehmet Göktaş), Kaho Yannick, Serge Abaka, Ousman Jallow, Mehmet Altın, Tansel Ekingen

Goller: 24.Dk Dinopeter(MTG) 45.Dk Abaka(YAK)

Kırmızı Kart: 90.Dk Mehmet Erol(MTG)

19.DK: Sol kanattan gelişen Yenicami atağında Hasan Ulukök topu ceza sahasına kadar getirdi ve pasını Jallow’a aktardı. Jallow’un vuruşunda kaleci Yusuf topu karşılamayı başardı.

24.DK: MTG öne geçti. Kazanılan serbest vuruşta yaklaşık 25 metreden topun başına geçen Dinopeter vuruşunu yaptı. Savunmayada çarpan top kaleci Ercan’ı yanılttı ve ağlarla buluştu. 1-0

45.DK: Sol kanattan gelişen Yenicami atağında, Abaka çaprazdan ceza sahasına girdi ve inanılmaz bir vuruşla topu 90 diye tabir edeceğimiz noktadan ağlara gönderdi. 1-1

57.DK: Sol kanattan Adil’in etkili ortasında bomboş durumda Toma istediği vuruşu yapamadı ve top kaleci Ercan’da kaldı.

70.Dk: MTG inanılmaz bir gol kaçırdı. Uğur’un ceza sahasında pasında Toma’nın vuruşunu kaleci Ercan çıkardı. Dönen topta Dinopeter topa sert vurdu. Yerden kalkan Ercan bir kez daha topu kurtarmayı başardı.

79.DK: Sol kanattan Mehmet Erol’un ortasında Uğur’un müsait pozisyondaki vuruşunu bir kez daha Ercan çelmeyi başardı.

95.DK: Dinopeter’in tehlikeli ortasında Uğur istediği gibi dokunamadı ve top az farkla dışarıya gitti.

99.DK: Sol kanata atılan uzun topla buluşan Abaka ceza sahasına girerken çok sert vurdu. Kaleci Yusuf topu kurtarmayı başardı.

103.DK: Jallow’un indirdiği topla ceza sahasına giren Abaka bir kez daha çok sert vurdu ancak top az farkla dışarı gitti.

106.DK: Savunma arkasına atılan pasla buluşan Abaka, ceza sahasına girdi ve vuruşunu yaptı. Kaleci Yusuf topu kornere çelmeyi başardı.

116.DK: Adil’in Abaka’yı düşürmesinden sonra kazanılan serbest vuruşu Abaka yaklaşık 22 metreden kaleye gönderdi. Kaleci Yusuf topu kurtardı.

120.DK: Ceza sahasında topla buluşan Uğur sol çaprazdan çok sert vurdu ancak top kale direğine çarparak dışarıya gitti.

Karşılaşmanın normal süresi 1-1 eşitlikle tamamlanınca penaltı atışlarına gidildi. Penaltı atışlarında 4 -3 üstünlük sağlayan Yenicami kupanın sahibi oldu. Kaleci Ercan ikinci devre ve penaltılarda devleşerek kupaya imza atan isim oldu.

Karşılaşma sonrası ödül töreni yapıldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75