banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sungur; “Eylül’de Başlamayı Planlıyoruz’’
banner98

Futbol Tenisi Federasyonu Başkanı Şevket Songur, ülkeyi ve dünyayı etkisi altına alan Corona virüs salgını nedeniyle lige başlayamadıklarını, sağlık ve bilim kurulunun vereceği karara bağlı olarak Eylül'de başlamayı planladıklarını açıkladı. Songur, Kasım'da yapılacak uluslararası organizasyonunda Corona virüs salgını nedeniyle şuan için ertelendiğini ancak ilerleyen süreçte ne olacağını hep birlikte göreceklerini kaydetti.

Şevket Songur, Uluslararası Futbol Tenisi Federasyonu FİFTH’ya olan üyelik aidatının ödenmesi konusunda sıkıntı yaşadıklarını, bunu daire yetkilileri ile görüştüklerini ve Mart ayı sonunda ödeneceğini söylediklerini belirtti. Bu da bizim şanssızlığımız herhalde virüs salgını nedeniyle bu ödeme haliyle olmadı dedi. Bu ortam geçtikten sonra herhalde ödememiz yapılacaktır diye düşünüyorum dedi.

Şevket Songur, yaz aylarında plajda futbol tenisi oynanabileceğini belirterek, bu konuda çalışma yaptıklarını, plajda zeminin biraz sert olması gerektiğini belirterek, organize edilmesi durumunda katılımın yoğun olacağını düşündüğünü söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75