banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Mahmut
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Suma Zafer;  “Yapılacak işlerimiz bitmedi”
banner98

 






Gençlik Gücü’nün K-Pet Süper Ligi’ne yükselmesinin mutluluğunu camia ile birlikte yaşamakta olduğunu belirte Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, henüz yapılacak işlerin bitmediğini belirterek, “Göreve devam” dedi.

K-Pet Süper Ligi’ne yükselmenin hedeflerinden sadece biri olduğunu söyleyen Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry “Halı saha, kulüp lokali, futbol akademisi, antrenman sahası bizi bekleyen diğer görevlerdir. Gençlik Gücü Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımla birlikte sırasıyla, tek tek hepsini gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Yapımı tamamlanan ve son rötuşları yapılan Gençlik Gücü Halı Sahası’nın 9 Mayıs 2016, Pazartesi gününden itibaren kullanılmaya başlanacağını müjdeleyen Choudhry, “Gençlik Gücü Kulüp Lokali’nin yenilenme çalışmalarında da sona gelindi. Allah isterse Haziran’2016 ayında faaliyete geçecek ve kulüp lokalimiz hem gelir getirecek, hem de yeşil beyazlı kulübümüze gönül verenlerin aileleri ile birlikte devam edecekleri bir yer olacak.”


Gençlik Gücü Futbol Akademisi kurulması çalışmalarının da son sürat devam ettiğini sözlerine ekleyen Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Minik ve yıldız futbolcuların yetiştirileceği Gençlik Gücü Futbol Akademisi’nin faaliyete geçmesi de öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Böylece Gençlik Gücü kendi öz kaynaklarını yaratacak, gücüne güç katacaktır. Tüm bunların yanında antrenman sahası da bizlerin önünde yapılacak bir görev olarak duruyor” şeklinde konuştu.

Konuşmak için henüz erken olduğunun farkında olduklarını söyleyen Başkan Chodhry, “Bir hedefimiz de Gençlik Gücü’nün K-Pet Süper Ligi’nde kalıcı olmasını sağlamaktır. Bizler için bu da bir görevdir. İyi transferler yaparsak, zirveye bile oynarız” iddiasında bulundu.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75