banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Suma Zafer; Futboldan ve mücadeleden memnunuz..!
banner98



Geçtiğimiz sezonun aksine, bu yıl çok iyi bir hazırlık dönemi geçirerek 2015-2016 Futbol Sezonu’na başlayan Gençlik Gücü, ilk karşılaşmasında Esentepe ile 2-2 berabere kaldı. Ancak gerek başkan ve gerekse yönetim kurulu üyeleri takımlarından memnun.

 

Kendi sahalarında beraberliğin avantaj olmadığını bildiğini belirten Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, Esentepe’nin güçlü bir takım olduğuna dikkat çekti. “İkinci hafta Baf Ülkü Yurdu ile oynayacağız ki, bu maç da zorlu geçecek. Bu sezon oynayacağımız ilk dört karşılamanın dördü de zor maç olacak. Alacağımız her puan altın değerinde olacak” dedi.

Yeni transferlerden Hüseyin Küsbeci’nin cezası nedeniyle ilk hafta forma giyemediği, Hakan Altın’ın ise sakatlığı nedeniyle oyundan çıkmak durumunda kaldığına da dikkat çeken Choudhry, “Esentepe karşısında iki kez mağlup duruma düşmemize rağmen, iki kez berberliğe yükseldik. Takımımızın oynadığı futbol ve futbolcularımızın sahada sergilenen mücadele biz yöneticileri memnun etmiştir” şeklinde konuştu.

Gençlik Gücü, 2’nci haftada karşılaşmasını Baf Ülkü Yurdu ile Güzelyurt’ta oynayacak. 3 Ekim 2015, Cumartesi oynanacak olan karşılaşma saat 16:00’da başlayacak.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75