banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ kktc spor MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Suma, “Daha iyi sonuçlar alacağız”
banner98

 





DTB-G.Gücü karşılaşması öncesinde konuşan G.Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, karşılaşmanın ertelenmesini “Şanssızlık” olarak nitelendirdi. Choudhry, “Ara transferde verdiğimiz birçok futbolcu var. Bunları oynatamayacağımız gibi, ikinci yarı öncesi takımımıza kattığımız futbolcuları da oynatamayacağız. Bu da takımımız için büyük bir şanssızlık oldu” dedi.  “İlk devrede iki yabancı futbolcu ile oynadık. Bireysel hatalar nedeniyle kaybettiğimiz karşılaşmalar var. Yine de topladığımız puanlardan memnunuz” şeklinde konuştu.

Devre arasında renklerine kattıkları Hascan Kırmaz ve Hüseyin Yıldırım ile takımın gücünün arttığını belirten Suma Zafer Choudhry, öncelikle futbolcularını uyardı. “G.Gücü’nü hedefinden uzaklaştıracak şeyler sakatlık ve kart cezalarıdır. Futbolcularımız sakatlanmadığı ve kart cezalarından uzak durdukları takdirde, hedefimize ulaşmamıza hiç bir şey engel olamaz.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75