banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Suma, “Bir ilke imza atıyoruz”
banner98





Gençlik Gücü Yönetim Kurulu, Olağan Genel Kurul’da düzenleyeceklerini açıkladıkları “Gençlik Gücü Panayırı”nı 15 Eylül 2017, Cuma gününden itibaren hayata geçiriyor.

Kulüp lokalinin yanının düzenleyip 150 satış standı oluşturan Gençlik Gücü Yönetim Kurulu, oluşturdukları modern panayır alanında sebze, meyve, yiyecek içecek ve giyim eşyalarının satışlarının yapılacağını açıkladı.


Sabah saat 10.00’da başlayacak. Her hafta Cuma günleri gerçekleşecek olan “Gençlik Gücü Panayırı” saat 24.00’e kadar devam edecek.


Gelenekselleşen Gençlik Gücü Tombalası da bu panayır etkinliklerinin içerisinde yer alacak. Saat 21.00’de başlayacak olan Gençlik Gücü Tombalasında toplam ikramiye 6 bin TL, büyük ikramiye ise 2 bin 500 TL olacak.


İlklere İmza


Daha önce hiçbir kulübün yapmadığını yapmak üzere olduklarına işaret eden Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü Başkanı Suma Zafer Choudhry, gençlerden oluşan yönetim kurulunun birçok ilke imza attığını, panayırın da bu ilklerden biri olduğuna dikkat çekti.


“Gençlik Gücü bir marka oldu” diyen Choudhry, “Her hafta düzenleyeceğimiz panayır ile farkımızı bir kez daha ortaya koyuyoruz. Panayırımıza sadece camiamızı, Lefkoşalıları değil, tüm Kıbrıs Türk halkını davet diyoruz” şeklinde konuştu.


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75