banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Suçlu Federasyondur..!
banner98

 





           Gençlik Gücü yönetimi hafta sonu oynanan Göçmenköy maçında alınan mağlubiyetten çok yaşanan 2 büyük sakatlığın şokunu yaşarken Futbol Federasyonuna da öfke kusuyor.

GG yönetimin açıklaması şöyle;  

K-Pet 1’inci Ligi’nde bir üst lige yükselme ve küme düşme mücadeleleri hat safhaya yükselince, puan uğruna yapılan akıl almaz uygulamalar da yaşanmaya başlandı.

15 gün önce kötü olduğu kabul edilen sahada oynatılan karşılaşmada her iki takım futbolcularının sağlıklarını tehlikeye sokuldu. Gençlik Gücü futbolcusu Hakan Eminoğlu, kötü zemin nedeniyle sol diz bağlarını koparttı ve sezonu tamamladı.

Küme düşmeme mücadelesi veren Göçmenköy’ün rakibi Gençlik Gücü’ne istediği futbolu oynatmama ve puan alabilme amacı ile sahasında oynama isteğini Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu kabul etti. Karşılaşma % 50’si toprak olan sahada oynandı ve beklenen de oldu.

Göçmenköy’e 1-0 mağlup olan Gençlik Gücü, puan cetvelinin ikinci sırasındaki yerini korudu. Ancak kaybettiği puanlardan çok, sakatlanan futbolcularına üzüldü. Sakatlığı devam eden Hakan Altın’a sağ diz bağları kopan Hakan Eminoğlu ve kafasına aldığı darbe nedeniyle kafatası kırılan kaleci Ferhat Oğlak’ın da eklendiği Gençlik Gücü, bunların bir suçlusu olduğuna inanıyor.

Suçlunun ise, kendi sahasında futbol oynamak isteyen Göçmenköy’den çok, bu sahayı görmeden ve incelemeden isteğe onay veren Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu olduğuna inanıyor.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75