banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Şanlıtürk Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MSA Voleybolda İlerliyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Spor Yazarları Antalya’ya Uçtu..!
banner98
 




Spor Yazarlığının Milenyum Yolculuğu

Seminerin ilk oturumunda “Spor Yazarlığının Milenyum Yolculuğu” konu başlığı irdelenecek. Bu oturumda konuşmacı olarak KTSYD’nin üçüncü ve dördüncü başkanları Hasan Hastürer ile Songuç Kürşad yer alacak.

 

Medyada Kadın Olmak

Günün ikinci oturumunda ise “Medyada Kadın Olmak” konusu ele alınacak. Oturumda TRT Spor ve Radyo Spor sunucusu ve gazeteci Başak Koç’un yanı sıra BeinSports spor spikeri Şükran Albayrak konuşmacı olarak yer alacak.

 

Özen, Aydın ve Dizdar son oturumda konuşmacı olacak

Günün son oturumunda ise “Yazılı ve Görsel Medya ile Sosyal Medyanın Spor Kamuoyu Üzerine Etkisi” konusu irdelenecek. Oturumda BeinSports yorumcusu Önder Özen, NTVSpor yorumcusu Mert Aydın ve TRT Spor yorumcusu, Fanatik Gazetesi yazarı Cem Dizdar yer alacak. Spor yazarları 15 Ocak Pazartesi günü adaya dönecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75