banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Spor festivali yapıldı..!
banner98

 








Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, Akdeniz Karpaz Üniversitesi,
Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi, Kıbrıs İlim Üniversitesi, Kıbrıs Amerikan Üniversitesi, Uluslararası Final Üniversitesi ve Doğu Akdeniz Üniversitesi’nden sporcuların katıldığı festival kapsamında tenis, futsal ve atletizm alanlarında yarışlar düzenlendi.


Açılışta konuşan DAÜ Öğrenci İşleri’nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Yaşar Özden, “Spor Festivali” kapsamında amaçlarının spor aracılığıyla KKTC üniversitelerini birleştirmek ve dostlukları pekiştirmek olduğunu kaydetti.



Katılan tüm üniversitelere teşekkürlerini ileten Prof. Dr. Özden, yarışların keyifli ve dostluk içerisinde geçmesi dileklerinde bulundu. 


Gün boyunca devam eden festivalde futsal alanında erkekler iki grup, kadınlar tek grup, tenis alanında tekli ve çiftli maçlar, atletizm alanında uzun atlama, cirit atma, 800 metre, 100 metre ve 4x100 bayrak yarışı kategorilerinde yarışlar gerçekleştirildi.



Yarışlar sonunda DAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özden, Rektörlük Koordinatörü Doç. Dr. Derviş Subaşı ve Spor İşleri Müdürü Cemal Konnolu tarafından katılan üniversitelere teşekkür plaketi, teşekkür belgesi ve t-shirt takdim edildi.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75