banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Miniklerle Anılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

SON DAKİKA…FLAŞŞŞ… KTFF İLE SERDARLI BARIŞTI...! 1.LİGDEN DEVAM..!
banner98



           Serdarlı’nın Futbol Federasyonu aleyhine Yüksek İdare Mahkemesi’nde ligden ihracıyla ilgili aldığı ara emrinin görüşülmesine bugün devam edildi.Ara emrinin son günü olan bugün yapılan görüşmede Futbol Federasyonu ile Serdarlı arasında yapılan görüşmelerden uzlaşı çıktı.


Futbol Federasyonu’nun Serdarlı’ya üyeliğinin bir yıl boyunca dondurulması ve gelecek sezondan itibaren birinci ligde mücadele etmesi konusunda öneri yaptı.


Serdarlı yöneticilerinin ise konuyu değerlendirerek Futbol Federasyonu’na öneriyi kabul ettiğini bildirdi. Buna göre Serdarlı bu yıl liglere katılamayacak ve gelecek yıl 1.ligden yeniden lige alınacak. Alınan bu karar sonrası Futbol Federasyonu yönetim kurulu bu akşam toplanarak bu kararı onaylayacak. Bu anlaşma karşılığında Serdarlı yönetimi mahkemede ki tüm davalarını geri çekecek. Serdarlı’nın üyeliğinin dondurulması sonrası ise futbolcularını kiralaması için Federasyon yönetim kurulunun bir iki günlük süre vereceği ve Cuma gününe kadar Serdarlı oyuncularına transfer izni kararı alacağı öğrenildi. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75