banner108
Öne Çıkanlar Almanya Hentbolun yeni patronu Akyön..! Kıbrıslı Erhun Öztümer Zelyurt
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

SON DAKİKA...! Ocak Kaleci İrfan’ı Kaptı..!
banner98

Türk Ocağı transferde hareketlenmeye başladı. Başkanlığa Şükrü Karakaya’nın seçilmesinden sonra önceki gün teknik adamlığa deneyimli isim Hasan Topaloğlu’nu getiren sarı siyahlı yönetim kolları sıvayarak transfer çalışmalarına başladı.

Sarı siyahlı yöneticiler bugün ilk olarak kaleci sorununu çözerek rahat bir nefes aldı. Kalecisi bulunmayan Türk Ocağı takımı Yalova’dan serbest transfer hakkını kullanarak ayrılma kararı alıp Baf Ülkü Yurdu ile anlaşan ancak daha sonra bazı sorunlardan dolayı bu anlaşmayı bozan başarılı kaleci İrfan Özbay’ı bugün renklerine bağladı.

Serbest transfer hakkını Türk Ocağı’ndan yana kullanan İrfan ile 3 yıllığına anlaşmaya varan Türk Ocağı’nın genç yöneticileri Kemal Perçinkardeşler ve Ragıp Tanlı bugün Lefkoşa’da bir araya geldikleri başarılı kaleciye sözleşme imzalattılar.

Türk Ocağı böylece yeni sezonun ilk transferini yaparken en önemli sorunu olan kaleci problemini de çözmüş oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75