banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

SON DAKİKA...! Başbakan Tatar ve Sağlık Bakanı Pilli'den FUTBOL'A YEŞİL IŞIK.."
banner98

Koronavirüs salgını nedeniyle duran futbol müsabakalarının yeniden başlaması için devam eden süreçte Sağlık Bakanı ilk kez Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu ile bir araya gelerek gündemi masaya yatırdı. Başbakan Ersin Tatar'ında yer aldığı toplantı Başbakanlık'ta gerçekleşti ve yaklaşık 1 saat sürdü.

Başbakan Ersin Tatar, sporun mutlaka değerlendirilip bir karar verilmesi gerektiğini belirterek özellikle tüm spor komu oyunda tartışma konusu olan Futbolu masaya yatırmak için Sağlık Bakanı Dr.Ali Pilli ve Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu’nu kabul etti.

Başbakanlıkta sabah saat 11.00’de başlayan toplantıda olumlu görüş alış verişi yapılırken Sağlık Bakanı Ali Pilli sürecin böyle devam etmesi durumunda spora ve futbola yeşil ışık yaktı. 

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu, Başbakan Ersin Tatar ve Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli ile gerçekleştirdiği görüşme sonrası açıklama yaptı.


Açıklama şöyle;

Başbakanlık’ta bugün Başbakan Ersin Tatar, Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli ve Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Deniz Dana ile bir toplantı gerçekleştirdik. Futbolun geleceği ile ilgili konuların konuşulduğu toplantıda sağlık koşullarının elvermesi durumunda liglerimizi devam ettirip tamamlama isteğimizi ortaya koyduk. Bu konuda gerek Başbakan Ersin Tatar, gerekse de Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli sürecin bu şekilde sorunsuz devam etmesi durumunda, hem normalleşme hem de sosyalleşme adına ülkede sporun tekrardan yapılabilmesi için neler gerektiğiyle ilgili görüşlerini ortaya koydu.

Görüşme sonucunda Mayıs ayının 13-14’ü gibi tekrardan bir araya gelip son durumun değerlendirilmesi kararı alındı.

Hassasiyet ve ilgilerinden ötürü Sayın Başbakan Ersin Tatar ve Sayın Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli’ye teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Hasan SERTOĞLU

KTFF Başkanı

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75