banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

ŞOK ŞOK ŞOK...! K.KAYMAKLI KULÜBÜNÜ MALİ POLİS BASTI..!
banner98

Küçük Kaymaklı Kulüp Başkanı Hasan Tosunoğlu’nun olağan genel kurulu yapmayarak kulüp hakkında yalnız başına karar vermesi ve kulübün futbolcularını yönetim kurulu kararı olmadan başka kulüplere satması kulübün eski başkanlarından oluşan Başkanlar kurulunu harekete geçirdi.

Küçük Kaymaklı Başkanlar Kurulu’nun dün Tosunoğlu hakkında Lefkoşa Polis Müdürlüğüne giderek suç duyurusunda bulundu.

Küçük Kaymaklı Başkanlar Kurulu’nun dün sabah saatlerinde Polise suç duyurusunda bulunmasının ardından öğleden sonra Mali Polis Küçük Kaymaklı kulübüne baskın yaptı.

Yapılan aramalarda hiçbir evrak bulunmazken kulüp müdürü ve kulübün genel sekreteri İbrahim Mısırlıoğlu ile Mehmet Topalcık evraklarla birlikte ifadeye çağrıldı.

Elde edilen bilgilere göre Mali Polisin eski başkanları da görüşlerine başvurmak üzere polise çağırdığı ve soruşturmanın önümüzdeki günlerde derinleşeceği belirtildi.

Öte yandan Mali Polis Küçük Kaymaklı kulübüne yaptığı baskını görüntülemeye çalışan basın mensuplarına izin vermedi. Mali polis basın mensuplarının çektiği fotoğrafları da sildirerek görüntü alınmasını engelledi.

Tosunoğlu’nun Futbol Federasyonu ceza Kurulu tarafından verilmiş 300 günlük hak mahrumiyeti konusunda ise imza yetkisinin olup olmadığı ise tartışılıyor.

Bazı hukukçulara göre imza yetkisinin geçerli olduğu bazı hukukçulara göre ise yetkisi olmadığı belirtiliyor. Konuyla ilgili olarak Futbol Federasyonu tahkim Kurulu’nun konu hakkında karar vermesi bekleniyor.

Diğer yandan bugün kulüpten oyuncu verilmesine devam edilmesi bardağı tam taşırdı. Mustafa Yaşınses’in kiralık olarak Yeşilova’ya verilmesi tepkileri büyütürken kiralık bonservisin eski tarih olduğu sızan bilgiler oldu.

Bir başka önemli gelişme ise Mali Polisin uzun süredir bu iş üzerinde takipte olduğu ve çok önemli bir transfer pazarlığında telefonları dinlediği çok önemli bir kaynaktan öğrenildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75