banner108
Öne Çıkanlar Gönyeliye acımadı (61) Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sapsızoğlu Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

ŞOK GELİŞME..! BAF’ta Deprem..!
banner98

BÜY’da işler yolunda gitmiyor. Yeni başkan Erhan Arıkan’ın göreve gelmesi ile toparlanması beklenen kırmızı yeşilli ekipte yaprak dökümü yaşanıyor.

Futbolcuların bir bir takımdan ayrılmak istemesi kulübün küçülme politikası gündemde yer alırken asıl bomba kulübün her şeyi 20 yıldır BÜY ile yatan BÜY ile kalkan Mustafa Boyacızade’nin görevden alınması ortalığı tam bulandırdı.

BÜY antrenman sahasının bakıcısı, kulübün malzemecisi, amigosu sırasında bir yöneticisi gibi çalışan Boyacızade’nin görevden alınışı Güzelyurt’ta bomba etkisi yaratırken BÜY camiasında şok etkisi yarattı.

Sitemize birçok tarafta mail ve mesaj atarak Mustafa’nın arkasında olduklarını ve bu hatadan geri dönülmesi gerektiğini belirttiler.

Mustafa Boyacızade de bir açıklama yaparak 1998’den beri hizmet ettiği camiasında 20 yıl sonra ayrılmak zorunda kaldığını kimseye kırgın olmadığını hakkını helal ettiğini açıkladı.

Bu yaşanan gelişmenin ilerleyen günlerde ne durum alacağı merakla bekleniyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75