banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Mesarya onaylandı Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

SİVRİ, Gençler Birliği'ni Parçaladı..! 3 Gol Birden..!
banner98





Az önce sona eren ve Ahmet'in 3 gol atarak yıldızlaştığı karşılaşmada Galatasaray konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 4-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla tamamladı. Ahmet'in frikik golü ile öne geçen GS, daha sonra Ahmet ile bir gol daha bularak ilk devreyi 2-0 önde tamamladı. İkinci devreye yine hızlı başlayan taraf GS oldu. Sarı kırmızılılar, Ahmet'in üçüncü golü ile skoru 3-0'a taşırken daha sonra kalesinde Enes'in golüne engel olamadı. Galatasaray, maçın son bölümünde Tarık ile bir gol daha bularak karşılaşmadan 4-1'lik skorla galip gelmeyi başardı. Ahmet yaptığı hat-trick sonrasında gol sayısını da 10'a çıkarmış oldu.

 

Haber : Necmi Usal

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75