banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Binatlı Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sırada Yarı Final Var..!
banner98

Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası'nda oynanan çeyrek finalin ikinci gün maçlarında KKTC Merkez Bankası-Creditwest, Vakıflar Bankası-Limasol Türk Kooperatif Bankası karşı karşıya geldi.

Merkez Bankası farklı kazandı: 6-0

Gecenin ilk maçında KKTC Merkez Bankası ile Creditwest karşı karşıya geldi. Mücadeleden 6-0'lık net skorla ayrılan KKTC Merkez Bankası, adını yarı finale yazdırdı.

Limasol yarı finalde: 7-2

Gecenin ikinci mücadelesinde ise Vakıflar Bankası ile Limasol Türk Kooperatif Bankası karşılaştı. Mücadeleden 7-2'lik skorla galip ayrılan Limasol Türk Kooperatif Bankası, yarı finalde KKTC Merkez Bankası'nın rakibi oldu.

Yarı finaller 1 Ekim'de oynanacak

Çeyrek final mücadelesinin ardından yarı finalistler belirlendi. Yarı finalde Novabank, Capital Bank, KKTC Merkez Bankası ve Limasol Türk Kooperatif Bankası mücadele edecek. Mücadeleler 1 Ekim Pazartesi günü yapılacak ve kazanan takımlar finalde şampiyonluk için mücadele verecek.

Yarı Final Programı:

1 Ekim Pazartesi:

Saat 19.00-20.00 Novabank-Capital Bank

Saat 20.00-21.00 KKTC Merkez Bankası-Limasol Türk Kooperatif Bankası

banner116
Anahtar Kelimeler:
Sırada Yarı Final Var..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75