banner108
Öne Çıkanlar Doğan Sabrımız Taşmıştır.. Vincent Allan Yeni Boğaziçi 1.Lige Düştü.. Forest İskelede Maden Buldu.. (02)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şifo, Mesarya İle İlklere Koşuyor..!
banner98

Mesarya SK çok büyük bir aile...

Mesarya Spor Kulübü’nün genç ve başarılı Antrönörü Mehmet Emin Zaim (şifo) camiaya katıldığı günden itibaren kendisini en çok motive eden yönetim futbolcu ve taraftarın bölünmez birlikteliği olduğunu söylerken Mesarya SK bölgenin en büyük birleştirici ailesi olduğunu vurguladı.

Çok çalışan ve kendini geliştiren bir yapı kurmayı başardık...

Lige hazırlanmaya aylar önceden başladıklarını anlatan genç antrenör Mehmet Emin Zaim lig serüveninin başladığı ilk haftadan itibaren rakiplerini bire bir incelediklerini ve çalışmalarını ona göre yaptıklarını söyledi.

Mesarya SK’nin her bir oyuncusunun ayrı bir özellikte olduğunu ve bir birlerini tamamladıklarını ifade ederken yakalanan başarının sistemli çalışma ve birlik beraberliğin sayesinde olduğunu anlattı.

Yakalanan başarı tesadüf değildir...

Geniş ve kaliteli bir kadroya sahip olduklarını anlatan genç antrenör bu geniş kadroda genç oyuncuların yanında deneyimli oyuncular ile önce bütünleşmeyi sağladıklarını ve bıkmadan usanmadan istikrarlı çalışmaları ile kazandıkları maçların ardından bir sonraki maça daha iyi motive olmayı başardıklarını aktardı.

Neredeyse bütün genç oyuncuların her geçen gün kendilerini geliştirirken deneyimli oyuncular iyi ayak uydurduklarını anlatan Mehmet Emin Zaim takım içindeki aile ortamının yanında iyi niyetli rekabetin olması takımı bulundukları ligin seviyesinin üstünde olmasını sağladığını aktardı.

Genç bir yönetim ve geniş bir kadro ile güzel ve başarılı bir iş çıkarırken bu başarının yarısı Mesarya Spor Kulübü taraftarlarının olduğunun altını çizen genç antrenör hiç bir maç takımı yalnız bırakmadıklarını bu destek sayesinde sahada daha dinç ve güçlü olduklarını söyledi.

Hiç bir rakibimizi küçümsemedik...

Hedeflerinin 1’ci lige çıkmaktan öte bulundukları ligi namağlup bitirmek olduğunu anlatan Mehmet Emin Zaim, her maçta rakiplerini bire bir rakip olarak gördüklerini ve görmeye de devam edeceklerini söylerken kalan maçlarını da ayni düşünce ile hiç bir şekilde diğer takımların hakkını yememek adına kalitelerinden ve oyunlarından ödün vermeyeceklerini aktardı.

Mesarya Spor Kulübü’nün tarihinde bir ilki yaşatacak...

Mesarya Spor Kulübü için Kumyalı karşılaşması kuruluşunun 3’cü yılında adeta 3’üncü final karşılaşması olacak.

Mesarya SK kuruluşunun 1’ci yılında finale çıkmış ama final karşılaşmasında yenilerek bir üst ligin kapısından dönmüştü. Kuruluşunun 2’ci yılında ise yeni bir oluşum ile ligin son karşılaşmasında küme düşmüştü.

Her iki yılda da hüsran yaşasa da yıkılmayan camia 3’cü yılında kararlı bir duruş sergilerken aldığı istikrarlı sonuçlar ile başarının kapılarını sonuna kadar Mehmet Emin Zaim önderliğinde açmayı başardı.

Mehmet Emin Zaim’de kariyerinde ilkleri yaşıyor...

Başarılı genç antrenör Mehmet Emin Zaim 7 yıl boyunca Akademide alt yapı hocalığı yaptıktan sonra kariyerinde ilk kez KKTC liglerinde bir A takımı çalıştırırken ilk şampiyonluğunu üstün bir başarı ile yaşamaya hazırlanıyor. Ayrıca Mehmet Emin Zaim Mesarya Spor Kulübü için bir sezonu başından sonuna tamamlayan ilk antrenör olmaya aday.

Tüm Mesarya SK camiasına teşekkür ve davet...

Mesarya SK, BTM 1’ci ligindeki serüveninin sonuna kısa bir süre kalırken konuk Kumyalı Spor Kulübü ile yapılacak olan karşılaşmaya tüm Mesarya bölgesini birlik ve beraberlik için Cumartesi saat 16.00’da Turunçlu Hasan Bardakko stadına davet etti.

Genç teknik adam Mehmet Emin Zaim’de, öncelikle böyle güzel bir camia ile kendisini bir araya getiren Yönetim kuruluna, kendisine güvenen ve inanan kendisi ile birlik beraberlik içinde aile olmayı başaran bütün oyunculara ve son olarak bu aileye gönül veren ve kendisine kucak açan tüm camiaya teşekkür etti.

Kendi görüşüm...

Mehmet Emin Zaim KKTC futboluna kazanılmış genç ve değerli hocalarından bir tanesidir. Oyuncular ile iletişimi, sahadaki duruşu, özgüveni ve en önemlisi hırsı ve inancı ile hep başarıya odaklı birisi. Değerli hocam kariyerinin ilklerini yaşarken ülke futbolunda bu başarısı ile dikkat çeken isimlerden oldu ve kendisini bu başarıyı Mesarya bölge halkına armağan etme inceliğini gösterdiği için tebrik ederim.

Uğur Özerginli

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75