banner108
Öne Çıkanlar Girne arenasporkolik Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sıcak Gelişme..! Perçinci, İkna Edildi..!
banner98

Ömer Arabacıoğlu, bugün görüşme sonrası spor servisimize verdiği demeçte, Emre Perçinci ile aralarındaki konumun Başkan antrenör konumundan daha fazla olduğunu söyledi.

Hoca ile çok verimli bir görüşme yaptığını ifade eden Arabacıoğlu, Emre Perçinci’nin talep ve beklentilerini bir kez daha değerlendirdiklerini ve bu konuları kısa sürede çözeceklerini söyledi. Emre Perçinci’nin camia ve takım adına çok değerli bir isim olduğunu ifade eden Arabacıoğlu, Perçinci’nin büyük ihtimalle Cuma gününden itibaren yeniden takımın başında olacağını ifade etti.

Okoli bizimle

Adı bir çok takımla anılan John Okoli ile de ilgili olarak açıklama yapan Başkan Ömer Arabacıoğlu Okoli ile ilgili olarak birçok takımın talebi olduğunu ancak John Okoli’nin hiç bir yere gitmeyeceğini ve aralarında kalacağını da sözlerine ekledi.

Perçinci; Ayrılmak zor

Görevden ayrılma kararı alan Emre Perçinci burden kopmanın zor olduğunu ancak şartların öyle gerektirdiğini açıkladı. Ayrılma kararından sonra tekrar görüştüklerini ve Cuma gününe kadar oyuncuların ve hocaların ödenecek sözü verildiğini bunun olması halinde geri döneceğini belirtti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75