banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MAĞUSA TÜRK GÜCÜ - YENİ BOĞAZİÇİ : (4-0) Kazanmak istiyorlar Ralli Şampiyon Melekler Kupası Yeni Erenköy ve Polatpaşanın..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sezonu ödülle kapattılar..!
banner98





        Lefkoşa’da Golden Tulip Hotel’de düzenlenen gecede liglerde ilk üç sırayı alan takımlar ile gol kralları ve kupa şampiyonları da ödüllendirildi. Ödül törenine Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Başbakan Hüseyin Özgürgün ve çok sayıda davetli katıldı.


Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu törende yaptığı konuşmada kendisi ve ekibinin göreve gelirken en büyük hayallerinin Milli Takımlar Tesisi olduğuna vurgu yaparak bu konuda destek veren Başbakan Özgürgün’e teşekkür etti.


Sertoğlu önümüzdeki yıl Kupa sponsorunu da bulduklarını belirterek önümüzdeki sene kupaya Koopbank’ın sponsor olduğunu açıkladı.



Özgürgün

        Başbakan Hüseyin Özgürgün "Sporun her dalının gelişmesi için destek vereceğiz" diyerek sporun her dalının gelişmesine, özellikle futbolda alt yapı ve tesisleşmeye destek vereceklerini söyledi.


Statların kalitesinin artmasına, alt yapıların geliştirilmesine ve tüm spor dallarına hükümet olarak destek vereceklerini anlatan Başbakan Özgürgün, statları ışıklandırma projeleri olduğunu, tesisleşmeye önem vereceklerini vurguladı.


Akıncı

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı da ödül gecesinin futbol camiası için önemli olduğunu belirterek izlediği maçlarda seyirci artışı yaşandığını söyledi. Akıncı futbol kalitesinin de arttığını ifade ederek, gelecek sezon seyircinin ve kalitenin daha da artacağını kaydetti.












 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75