banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik GG Hamitköy BozalanlarEvrensel İkilisi Zirvede Mormenekşenin şakası yok (42)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

SERTOĞLU: YURT DIŞINDAN TAKIM ALIYORUZ..!
banner98
 


            KTFF Başkanı Sertoğlu, Kıbrıs TV’de Gazeteci Hasan Hastürer’in sunuculuğunu yaptığı programda KOP konusunun geldiği noktaya değendi.

KOP Başkanı’nın sergilediği olumsuz davranışlar sonunda görüşmelerin tıkandığını söyleyen Sertoğlu, farklı bir yol izlemek adına FIFA’nın başkanlık seçimini bekleyeceklerini söyledi.

FIFA’nın yeni başkanını seçmesinin ardından yeniden girişim başlatacaklarını söyleyen Hasan Sertoğlu, bu konunun peşini bırakmayacaklarını kaydetti.

KTFF’nin KOP’a katılmanın bazı gereklilikleri olduğunu ve bunun için KTFF’de tüzük düzenlemesi yapıldığını aktaran Sertoğlu, tüm düzenlemelerin ardından KOP Başkanı Koutsokoumnis’in KTFF’nin kuruluşunu inkâr etmesinin ipleri kopardığını vurguladı.

Sertoğlu, Koutsokoumnis ile yaptığı son görüşmede “Kayıtlarımızda KTFF’nin 1955’te kurulduğuna dair bir belge bulamadık” yanıtını aldıktan sonra KOP başkanına “Sizlerle bu konu hakkında konuşacak bir şeyimiz kalmadı” dediğini aktardı.

Hasan Sertoğlu, şu an için KOP ile ilgili tüm girişimlerin askıya alındığını ama bu durumun peşini bırakmayacaklarını vurguladı. FIFA’nın başkanlık seçiminden sonra yeniden FIFA’ya giderek bu konuyu yeni FIFA yönetimine de aktaracaklarını dile getiren Sertoğlu, “Hakkımızı arayıp, bu konunun peşini bırakmayacağız” dedi.

Ülke gençliğinin yurt dışında futbol oynamalarını sağlamak için girişim başlattıklarını söyleyen Hasan Sertoğlu, Türkiyeli bir işadamıyla birlikte KTFF’nin Avrupa’dan bir futbol takımı satın alacağını, bu takımın ismi ve ülkesi konusunda daha sonra açıklama yapacaklarını söyledi. Satın alınacak takımın Türkiye’den bir takım olmayacağı bilgisini veren Sertoğlu, takımın Avrupa’dan ciddi gelir getiren bir kulüp olduğunu vurguladı. Amaçlarının Avrupa Birliği Pasaport’u taşıyan Kıbrıslı Türk Gençlere Avrupada futbol oynama şansı vermek olduğunu söyleyen Hasan Sertoğlu alınacak takımı, Türkiyeli bir işadamının alacağını ve KTFF’nin taksitlerle takımın bedelini ödeyerek, takımın tek sahibi olacağının altını çizdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75