banner108
Öne Çıkanlar Ralli Şampiyon Melekler Kupası Yeni Erenköy ve Polatpaşanın.. Nefes Kesen Nefes Nefese Şampiyonluk Yarışı.. Satranç Ligleri Start Aldı.. Hentbolda Kupa Canavarı GG.. (3832)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sertoğlu Rekor Oyla Devam Dedi..!
banner98

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun Seçimli Olağan Genel Kurulu bugün gerçekleştirildi. KTFF Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda yapılan genel kuruldaki başkanlık seçiminde Hasan Sertoğlu bir kez daha KTFF başkanı seçildi. Gerçekleşen genel kurula 33 üyenin 32’si katılırken, oyların 31’ini Hasan Sertoğlu, 1’ini ise Tekin Birinci aldı. Süper Lig ekibi Girne Halk Evi ise genel kurula katılmadı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulda Divan Başkanlığı’na Göçmenköy temsilcisi Arslan Bıçaklı, Divan Başkanvekilliği’ne Bostancı Bağcıl Başkanı Hasan Besim ve Divan Sekreterliği’ne de Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu seçildi. Divan seçiminin ardından mevcut başkan Hasan Sertoğlu faaliyet raporunu okudu. Rapor genel kurulun onayına sunularak oybirliği ile kabul edildi. Ardından ise bağımsız denetçi Demir Adanır mali raporu okudu. Mali rapor da divan tarafından genel kurulun onayına sunuldu ve oybirliği ile kabul edildi.

Faaliyet raporu ve mali raporun ardından başkan adayları Hasan Sertoğlu ve Tekin Birinci kürsüye çıkarak konuşmalarını gerçekleştirdi ve genel kurula hitap etti. Daha sonra oylama işlemine geçilirken, oylama sonunda Hasan Sertoğlu 32 katılımcının 31’inin oyunu alarak bir kez daha KTFF başkanlığına seçildi. Diğer başkan adayı Tekin Birinci 1 oy alırken, Süper Lig ekibi Girne Halk Evi genel kurula katılmadı.

Seçim sonrası konuşan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu kendisini destekleyen ve birlik beraberlik örneği gösteren tüm kulüplere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından dilek ve temennilere geçildi ve sonrasında da Divan Başkanı Arslan Bıçaklı genel kurulu kapattı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75