banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sertoğlu, Milli Takımı Kutladı..!
banner98

Kıbrıs Türk gençliği bizim güvencemizdir, geleceğimizdir. Kıbrıs Türk gençliği her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır. Gençlerimiz kendilerine olanak tanındığı zaman, imkân bulduklarında büyük başarılara imza atabileceklerini ispatlamışlardır.


Bunun en son örneği 31 Mayıs’ta başlayıp dün sona eren CONIFA Dünya Futbol Şampiyonası’nda sergilenmiştir. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti futbol milli takımı oynadığı tüm karşılaşmalarda üstün bir performans ortaya koymuş, büyük takdir toplamıştır. Final maçında şansız bir şekilde, penaltılarla kaybederek şampiyonayı 2’nci olarak tamamlayan gençlerimiz bizim gönüllerimizin şampiyonudur. Onlara böylesi bir şampiyonada adımızı duyurdukları, başarıları ile ilgi odağı haline geldikleri için ne kadar teşekkür etsek azdır. Kendilerini bir kez daha kutluyor, nice nice başarılar diliyorum.


Bu arada, bir teşekkür de Londra’daki Kıbrıs Türk Toplumu’na etmek istiyorum; Şampiyona boyunca ve final karşılaşmasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayrakları ile stadı hınca hınç dolduran, takımımıza coşkunca destek veren binlerce kardeşimizin bu davranışları da her türlü takdirin üzerindedir. Bizim görevimiz nerde olursak olalım aydınlık, güzel, geleceğimiz için gençlerimizin önünü açmak, onlara kendilerini geliştirmeleri için gereken desteği vermektir.
Bu vesile ile bir kez daha tüm gençlerimize ve halkımız sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75