banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG Mustafa Cengizin Ameliyatı Başarıyla Tamamlandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sertoğlu; “Ligi 26 Ağustos’ta Başlatacağız”..!
banner98

Futbolda 2020-2021 sezonunun oynanmamasının ardından gözler 2021-2022 futbol sezonuna çevrildi. Hasan Sertoğlu başkanlığındaki Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu, geçtiğimiz gün yeni sezon ile ilgili kararları basınla paylaşmıştı. Bir programa telefonla konuk olan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, kararlar ile ilgili konuşurken, futbol liglerinin olağanüstü bir durum olmaması durumunda 28 Ağustos’ta başlayacağını söyledi.

“Aşıyı bekledik”

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, “Bu kadar zaman neden bekledik biliyor musunuz? Aşının ülkemize ne zaman geleceğini bekledik” diyerek sözlerine devam eden Sertoğlu, sezonun başlama tarihi kararını aldıklarını söyledi. “Sağlık Bakanı Ali Pilli, Mart ayında aşılanmayı tamamlayacağını söylüyor. Memleketin Sağlık Bakanı Mart’ta aşılanmanın tamamlanacağını söylüyorsa, ben buna inanmayıp kime inanayım?” diyerek sözlerine devam eden KTFF Başkanı Sertoğlu, sadece futbol için değil ülkenin turizmi, ekonomisi, insanların evine ekmek götürebilmesi ve yeniden eski günlerine dönebilmesi için aşının şart olduğunu söyledi.

“Futbol bu yıl başlayacak”

Futbol liglerinin bu yıl oynatılacağını söyleyen Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, “Bu yıl futbol liglerini oynatma niyetindeyiz. Gelecek yıl mı bu yıl mı sorusunu silsinler. Bu yıl bu futbol başlayacak. Tabii ki her gün dünyada yeni yeni hastalıklar virüsler ürüyor. Bizim elimizde olmayan bir sebep olmadığı ve olağanüstü bir durum veya herhangi bir felaket olmaması durumunda lig maçlarını 26 Ağustos’ta başlatacağız. 20 Ağustos’ta Yenicami-MTG Süper Kupa maçı ile startı vereceğiz. Daha sonra da gece başlayacağımız lig maçlarının arasında kupa maçlarını da koyacağız.

“Yabancı 1, 2 yıl oturanlar için yeniden bir karar düşünebiliriz”

Yeni sezonda forma giyecek yabancı futbolcu sayısı hakkında da görüşlerini aktaran KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, “Yabancı futbolcu sayısı yeni sezonda 1 olacak. Federasyona imza atıp iki yıl oynamayarak lisansının düşmesini bekleyen futbolcular için ise ilerleyen günlerde ayrı bir çalışma yapıp yeni bir karar üretme düşünebiliriz’’ şeklinde konuştu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75