banner108
Öne Çıkanlar Kapanış Turnuvasında Şampiyon Gingi.. Pazarı bekliyor..! Ocak farklı kazandı..! (6-1) Hamitköy start veriyor..! Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sertoğlu, BAL ile İlgili Açıklama Yaptı..!
banner98

Net tarihin illa ki açıklanacağını ifade eden Hasan Sertoğlu devlet yetkilileri ile tamamlanacak olan temaslar sonrasında bazı konuların daha fazla netlik kazanacağını söyledi.

Ortada Ağustos ayına dair bir tarih olduğunu bu tarihte başlama düşünceleri olduğunu ifade eden Hasan Sertoğlu belki ufak bir sarkma olsa da futbolun bu sezon kesinlikle oynanacağını vurguladı.

BAL ligine giden oyuncuların süreci ile ilgili olarak da konuşan futbol federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu, giden tüm isimlerin günün sonunda ülkeye geri geleceklerini belirtirken, kulüplerin olası bu gidişlerden zarar görmelerinin gündeme gelmesi durumunda ise federasyon olarak yapılması gereken ne varsa hepsinin de yapılacağını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75