banner108
Öne Çıkanlar Kapanış Turnuvasında Şampiyon Gingi.. Pazarı bekliyor..! Ocak farklı kazandı..! (6-1) Hamitköy start veriyor..! arenasporkolik
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sertoğlu; 18 Mayıs'ta Başlıyoruz..! Nasıl Antrenmanlar Yapılacak Açıklandı..!
banner98

Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu ülkemizdeki futbol antrenmanlarının 18 Mayıs’tan sonra belli şartlarla başlayabileceğini duyurdu. Sertoğlu, antrenmanların hangi şartlarda gerçekleşebileceği konusunda açıklama yaptı. KTFF’den yapılan açıklama şöyle:

Tüm spor kamuoyuna saygıyla duyurulur,

1-Bakanlar Kurulu’nun açıkladığı 18 Mayıs 2020’den 1 Haziran 2020 tarihine kadar sosyal mesafe kurallarına uyularak dörderli/beşerli gruplar halinde, ikili mücadele olmaksızın, kuvvet ve aerobik dayanıklılığa yönelik antrenmanlar yapılmalı; top, yelek vb. ortak malzeme kullanımından kaçınılması sağlanmalıdır.

2-Sporcular, antrenman sahasına kendi özel araçlarıyla tek kişi olarak gelmeli ve kendi özel malzemelerini kullanmalıdır.

3-Kulüp tesislerinde antrenman sonrası duş alınmamalı, her tuvalet kullanımı sonrasında, bir sondaki kullanım öncesinde tuvalet temiz bırakılıp dezenfekte edilmelidir.

4-Tüm takımın dahil edileceği yemek yeme ve takım toplantısı gibi organizasyonlar yapılmamalıdır.

5-Antrenmanlar mutlaka denetlenmelidir. Denetim için Spor Dairesi ve/veya belediyelerden yardım talep edilebilir.

6-Tüm takımların futbolcu, teknik ekip ve destek ekipleri ile birlikte; maçları yönetecek hakemlere müsabakaların başlangıç tarihinden hemen önce test yapılması uygun olacaktır.

7-Tesiste el dezenfektanı bulundurularak, tesis içerisinde bulunanların giriş ve çıkışta dezenfektan kullanması sağlanacaktır.

8-Tesise gelişte maske vb. kişisel koruyucu ekipmanlar takılı olacaktır. Futbolcular hariç antrenman esnasında herkes koruyucu maske ile olacak, kişisel koruyucu ekipmanlar kesinlikle ortaklaşa kullanılmayacaktır.

9-Soyunma odası kullanılacaksa, odaya 1 kişiden fazla birinin girmesi engellenecek; sporcu, yönetici ve kulüp personeli sosyal mesafe kurallarına uyup birbirileri arasında en az 2 metre mesafe bırakacaktır.

10-Teknik direktör ve/veya antrenörler antrenman programlarını sosyal mesafe kurallarını gözeterek programlayacaktır.

11-Her sporcu, yönetici ve kulüp personeli Covid-19’dan korunmak için belirtilen hijyen koşullarına uymakla yükümlüdür.

Hasan SERTOĞLU

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75