banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..! Raif Klasik Sergisi Alptürk Anısına Yapılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sermaye; ‘’Maçın favorisiyiz’’
banner98

 


‘’Favori Kaymaklı ancak Cihangir de iyi bir ekip’’

          Arena Spor Kolik’e açıklamalarda bulunan Hakan Sermaye, ‘’Öncelikle ben Kaymaklı çocuğuyum.  Kaymaklı bize ne görev verirse, biz en iyi şekilde yapmaya çalışırız. Bu konuda da polemiğe girmeyiz. Malum hafta başındaki gelişmeden sonra yönetimden gelen taleple , bu hafta takımı benim ve İbo hocamızın çıkarması yönünde oldu. Pek tabi durum ortada.

          Öncelikle şunu söylemem gerekir ki, cezalı oyuncularımızdan Zokou ve İlksen’in cezasının bitmesi bizi sevindirse de, Serhan, Mustafa Yaşınses ve Ali’nin sakatlıkları kadromuzu daralttı. Bilindiği üzere Yaşınses, 4 haftadır maçlara iğne ile çıkıyor, Serhan YAK maçında dizinden sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Ali ise kasığındaki sakatlığa rağmen, büyük bir özveri ile görevini yaptı fakat bugün itibari ile Türkiye’de ameliyat oldu. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşup aramıza geri döner. Bu bağlamda, cezası bitmeyen Yusuf, sakatlığı olan Serhan ve Ali’den kesinlikle yararlanamayacağız. Gabira’nın durumu ise maç saatinde belli olacak.

         Fakat şunu belirtmek isterim ki, bu olumsuz unsurlar Kaymaklı gibi büyük bir camia için asla bahane olamaz. Bu takım sahada yine 11 kişi ve kenarda kurtarıcıları ile bu maçın favorisidir. Rakibimiz Cihangir de zorlu süreçte fakat iyi bir kadro ve tecrübeli bir teknik adama sahip. Cihangir’in tüm negatif ve pozitif yönlerini analiz ederek bu maça 3+1 idmanla hazırlanıyoruz. Cuma akşamı da, sporcu toplantımızı yaparak, maça hem fiziksel hem de zihinsel olarak en üst seviyede hazır olmayı planlıyoruz. Yine şunu belirtmek isterim ki, bu sene çok ilginç bir lig yaşanıyor. Her takım, her takımı yenebilecek güçte ve yapıda. Umarım bu durum, tüm futbol severlere olumlu yansıyarak, maçlara gereken ilgi gösterilir. Herkesin bildiği gibi son 3 haftada beklenen performansı gösteremedik fakat bizim en büyük gücümüz, iyi günde ve kötü günde her zaman yanımızda olan efsane taraftarımızdır. Onlardan isteğimiz, yine bu hafta Kaymaklı mabedinde bizlere ‘’Forest’’ ruhuyla destek vermeleridir’’ şeklinde konuştu.

HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75