banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Tatar Binatlı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sermaye “Başa Oynamalıyız”
banner98

Göçmenköy teknik patronu Hakan Sermaye iyi bir hazırlık dönemi ve planlama ile lige gireceklerini ifade etti.

Burak-Serhan-Ali Duvarcı-Bilal ve Bekir transferleri yanında yabancı oyuncu konusunda John Okoli’de karar kıldıklarını ifade eden Hakan Sermaye, sezon planlamasının hazır olduğunu 25-28 Eylül tarihlerinde yurt içi kampı olacağını bununla birlikte 8 hazırlık maçı ile birlikte lige gireceklerini belirtti.

Güzel bir lig olacak

Tek yabancı ile oynanacak olan ligi artık daha fazla tartışmanın yersiz olduğunu ifade eden Göçmenköy Teknik Direktörü Hakan Sermaye, sonunda alınmış bir karar olduğunu bu nedenle bunu bu sene hep birlikte izleyip göreceğimizi söyledi. Göçmenköy olarak iyi ve kaliteli transferler yaptıklarını belirten Sermaye, oluşan bu kadro ile artık başa oynamanın şart olduğunu ifade etti. Güzel bir lig olacağına inandığını belirten Hakan Sermaye, Göçmenköy olarak oluşturdukları kadro sonrasında çizdikleri bir yol olduğunu ve bu doğrultuda hedeflerine ulaşmak için çalışacaklarını söyledi.

Kurdukları kadronun elbette önemli olduğunu ancak ligde mücadele edecek olan birçok takımında iyi ve kaliteli kadrolara sahip olduğunu belirten Göçmenköy Teknik Direktörü Hakan Sermaye, yeni sezon planlamalarının hazır olduğunu bu nedenle çalışmalara başladıklarını söyledi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Sermaye Başa Oynamalıyız
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75