banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sermaye; “1 Ay Hazırlık ile Haftada 1 Maç Yapabiliriz”
banner98

Ne Doktor, nede tıp adamı olduğunu ifade eden Göçmenköy Teknik Direktörü Hakan Sermaye, şu an itibariye güvenli ve sağlıklı bir şekilde süreci takip ettiklerini söyledi.

Olası bir başlangıç durumunda 1 aylık hazırlanma süresi ile yeniden kaldıkları yerden devam edebileceklerini belirten Hakan Sermaye, hazırlık sürecinin ise 1 aydan az olmaması gerektiğini ifade etti.

Bu süreçte kondisyoner ve fizyoterapist desteği de alınacağını ifade eden Göçmenköy Teknik Direktörü Hakan Sermaye, maçların ise bu dönem içerisinde sayısının yine 1 olması gerektiğini söyledi.

Bir aylık hazırlık süreci sonrası haftada iki maçın sıkıntılı olduğunu ifade eden Sermaye, kalan 8 maçlık takvimin 1 aylık hazırlık süreci ile tamamlanabileceğinin mümkün olduğunu ifade etti.

Geçmiş sezonlarda hep aranın uzun olmasından şikayet edildiğini hatırlatan Hakan Sermaye, Covid-19 vakası ile birlikte ortaya alışık olmadıkları bir tablonun çıktığını söyledi.

Sözlerinde belirttiği gibi kalan 8 maçlık takvimin hazırlık süreci ile başlaması ile birlikte yeni sezonla da sürecin devam etmesinin mümkün olduğunu aktaran Sermaye, bu ölü dönemde en doğru olanın ise yapılacak olan planlamalar olduğunu ifade etti.

Belli bir tarihin başkangıç adına olmadığını bununda süreci sıkıntılı hale getirdiğini ifade eden Hakan Sermaye süreci sağlıklı şekilde başlatıp sonlandırmayı istediklerini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75