banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) FUTBOLDA TÜM LİGLERDE GÜNÜN SONUÇLARI..! Zor da olsa Cihangir..! (2-1) Tek fire Omonia
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şerifoğlu “Play out oynamak istemiyoruz”
banner98
 



Şerifoğlu: “Öncelikle şunu söylemek isterim takımı izleme fırsatı bulamadan geldim daha fazla süper lig takımlarını izlediğim için Akova’yı daha önce izleme fırsatım olmadı. Zaten öğrencilerim vardı onlardan ve camianın içerisinde Başkan olsun yönetiminden Cengiz Ozaner ile diyalog kurarak ve maç cd’lerini izleyerek geldim.


Çalışmalarınız nasıl devam ediyor


Geçtiğimiz hafta 3 antrenman yapabildik. Bazı çocukların işten dolayı antrenmana katılamaması gibi problemler var ve ileriki günlerde bunu mutlaka çözmek isterim ve daha fazla bir arada olmamız gerektiğini düşünüyorum.


Ligde kendinize hedef belirlediğiniz bir puan varmı ?


Ligde hedef puanım yok. O kadar değişken ki mesela ligde play-off oynayan takımlar iki haftadır alttaki takımlardan puan almaktadır. Dolayısıyla ön görülerin tutmayacağı bir ligdir. Her golün değerli olduğu maçlar oynayacağız. Bizim gibi takımlarda bazı adamların cezalı olması veya sakatlanması da kötü etkiler. Bu iki haftadır son sıralarda yer alan takımımız 4 puan kazandı ve bu puanları iki güçlü takımdan elde etti.

Şunu da belirtmek isterim ben play-out oynatmak istemiyorum Akova’ya. Bu hafta Gönyeli ile kendi sahamızda oynayacağız. Bu maça çok iyi hazırlanıp puan çıkarmamız lazım. Güzel bir maç olacak herkese başarılar.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75