banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şerifoğlu: “Oyun disiplinini korumalıyız”
banner98

 





Şerifoğlu: “Puan çıkarabilmek için…”

 

Takımda bazı önemli oyuncuların sakatlık durumlarının olduğunu belirten Şerifoğlu“ Çok önemli bir deplasman maçına daha gidiyoruz. Eren, Kaan ve Ali Bayır'ın sakatlıkları devam ediyor. Umarım Yenicami maçında görev alabilecek duruma gelirler.. Bu karşılaşmada puan alabilmek için, çok iyi mücadele etmemiz ve oyun disiplinini 90 dakikaya yaymak zorundayız.” dedi. 

 

“Yenicami zor rakip ama oyuncularıma güveniyorum”

 

Başarılı teknik adam “Rakibimiz kaliteli oyunculardan oluşan bir takım. Kupada final kapısını araladılar. Maçın zor geçeceği gerçeğinin farkındayız.. Performansımızı üst seviyelere çıkartabilirsek puan alma şansımız olur.. Futbolcularıma güveniyor ve inanıyorum.. Yenicami takımına da başarılar dilerim.” diyerek sözlerini noktaladı.

 

HABER: MUAMMER ŞENBAYRAK

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75