banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) FUTBOLDA TÜM LİGLERDE GÜNÜN SONUÇLARI..! Zor da olsa Cihangir..! (2-1) Bağcıl Simonu Ülkesine Yolladı!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şerifoğlu “Kupaya önem veriyoruz”
banner98

15 maçlık serüvende son bölümde birkaç maçta değerli puanlar kaybettiklerini ifade eden Şerifoğlu, hücum ve savunma anlamında yaptıkları çalışmaların karşılığını büyük oranda aldıklarını ifade etti.

Devre arası hazırlıklarına başladıklarını ve bu süreçte 3 günlük kamp planladıklarını da aktaran Akova Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, devre arasının kısa olmasını da ön plana çıkarırken, özellikle geç başladıkları sezon öncesi ve sonrasında devre arasının da bu şekilde olmasının dezavantajını ön plana çıkardı. Kadro genişliği anlamında iyi noktada olduklarını, buna rağmen transfer çalışması yaptıklarını söyleyen Eralp Şerifoğlu, genç ve tecrübeli oyuncularının ligin ilk devresinde çok önemli işlere imza attıklarını belirtti.

Önlerinde kısa bir devre arası olduğunu sonrasında ise kupa ilk tur maçı ile lige giriş yapacaklarını söyleyen Akova Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, kupaya da önem vermek zorunda oldukları bir döneme gireceklerini söyledi. İlk devre adına atılan 43 gol ve kalelerinde gördükleri 18 golle iyi bir averajla devreyi iyi noktada tamamladıklarını söyleyen Şerifoğlu, özellikle alt tarafta başlayan hareketlenmenin ligin ikinci devresinde devam edeceğine işaret olduğunu söyledi. İyi bir başkan ve yönetim kurulu sonrası üzerine düşen görevi fazlası ile yapan bir ekiple yola devam etmenin önemini de ön plana çıkaran Eralp Şerifoğlu, bu süreçte ortaya çıkan tablonun camia adına son derece önemli olduğunu sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75