banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ Doğan GG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şerifoğlu; “Hedefe Ulaşmak İçin Mücadele Edeceğiz”
banner98

Şerifoğlu yabancı oyuncu konusunda birçok takım gibi kendilerinin de sıkıntıları olduğunun altını çizerek bugüne kadar net bir sonucun ortaya çıkmadığını kaydetti. Şerifoğlu “bana göre yabancı oyuncular karantina kurallarına uygun bir şekilde ülkeye gelebilmeli. Yabancı oyuncular ligdeki performansımızı etkiler. Olurlarsa olumlu yönde olmazlarsa da olumsuz yönde etkiler” dedi.

Eralp Şerifoğlu 8 haftalık ligin son bölümü için maçların başlamasına kadar hazır olamayacaklarını, genç bir kadroları olduğunu belirterek zor bir sürecin kendilerini beklediğini ancak antrenmanlara katılımın iyi ve futbolcuların motive olduğunu söyledi.

Gençlerbirliği teknik direktörü Eralp Şerifoğlu hazırlık süreci sonrasında en büyük endişelerinin sakatlık tehlikesi olduğunun altını çizerek “5 haftada tam hazır olmak zor. Bundan dolayı futbolcuların sakatlanma ihtimali bizi tedirgin ediyor” dedi.

Ligin başlamasına yönelik hazırlık maçları kapsamında Mağusa Türk Gücü ve Esentepe ile iki hazırlık maçı oynayacaklarını söyleyen Eralp Şerifoğlu “zaman daha fazlasına müsaade etmez. 9 ve 13 Haziran tarihlerinde iki hazırlık maçı ile lige hazırlanmaya çalışacağız” dedi.

Gençlerbirliği’nin şu an itibarıyla play-off takımı olduğunu söyleyen Eralp Şerifoğlu “Ortada canlı bir hedefimiz var. Süper Lig hedefini devam ettirerek başarmak istiyoruz” dedi. Liglerin başlamasıyla birlikte futbolcuların ve takımların gerçek performanslarını daha net görebileceklerine vurgu yapan Eralp Şerifoğlu “futbolcular bu 8 haftalık sürede büyük sorumluluk alacaklar. Bizde bu sorumlulukta onlara yardımcı olacağız” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75