banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Serhat; "Ligin En İyi Oyuncusu Olmak İstiyorum"..!
banner98

Geçtiğimiz sezon BTM 1.Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olan Yeniboğaziçi'nde başarılı bir sezon geçiren ve 11 maçta 14 gol kaydeden Serhat Özuğurlu, yeni sezon için spor servisine açıklamalarda bulundu.

"Başarılı bir sezon geçirdim" Spor servisine açıklamalarda bulunan Serhat, "Yeniboğaziçi büyük bir camia. Bu camiada futbol oynamak ayrıcalıktır. Ben bu takıma gelirken 3,4 sene futbola ara vermiş bir şekilde geldim ve bu çok zor bir şey olduğunu belirtmek isterim. Performansımın iyi olması için çok çalıştın. Antrenmanlar öncesinde salon, ardından saha çalışmaları yaptım. Neredeyse haftanın 6 günü çalıştım. Uykuma ve beslenmeme dikkat ettim. Her maça iyi motive olup iyi hazırlandım. Her zaman kendime inandım. Bu başarıda takım arkadaşlarım ve hocalarımın da katkısı büyük. Her zaman arkamda duran Yeniboğaziçi yönetimi ve başkanımıza çok teşekkür ederin. 18 maçta attığım 14 golün hemen hemen tümünün galibiyet golü olması takımımızın şampiyonluğunda büyük katkı sağladı. Bundan dolayı ayrıca mutluyum" dedi.

"Hedefim ligin en iyi futbolcusu olmak"

Yeni sezonla ilgili hedeflerinden de bahseden Özuğurlu, "Yeniden Yenibogaziçi ile Süper Lige çıkmak istiyorum. Geçen sene yakaladığım başarıyı bu yeni sezonda da sergilemek istiyorum. Bunu başarmak için daha çok çalışmam gerekiyor. Yeni sezonun başlamasını heyecanla bekliyorum. 1'inci Lig'de adımdan sıkça söz ettireceğime inanıyorum. Hedefim ligin en iyi oyuncusu olmak" şeklinde konuştu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75