banner108
Öne Çıkanlar Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0) Soyer Hacıganimler PlayOffta..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Serhat Deniz, göreve yine talip..!
banner98

Mayıs ayında seçimli genel kurula gidecek olan Badminton Federasyonunda, mevcut Başkan Fırat Deniz yeniden adaylığını açıkladı. 4 yıldır bu görevi yürüten Fırat Deniz, federasyonun alt yapısı ve işleyişiyle ilgili bir çok işe imza attı. Özellikle badminton sporunun yaygınlaşması, turnuva ve liglerin düzenli olarak yapılması, hakemlik ve antrenörlük seminerleri düzenlenmesi, sporcu gelişim kampları ve sosyal sorumluluk projeleri ile adından söz ettirdi. Türkiye Badminton Federasyonu ile işbirliği içerisinde okullara ücretsiz malzeme yardımı yapan Deniz bu faaliyetleri geliştirerek devam ettirmek ve badminton sporunun daha da yaygınlaşmasını sağlamak için adaylığını açıkladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75