banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG Mustafa Cengizin Ameliyatı Başarıyla Tamamlandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sercan transferi Pazartesi’ne kaldı..!
banner98

 



            Küçük Kaymaklı ve Binatlı’nın transferde ısrarcı olduğu öğrenilirken, Ozanköy, Yalova  ve Baf Ülkü Yurdu’nun da tecrübeli isim harekete geçtiği öğrenildi. 2-3 gündür özellikle Küçük Kaymaklı ve Binatlı kulüpleri ile masaya oturan Gençler Birliği yönetimi henüz iki kulüple de anlaşmaya varamadı.

Sercan’ın transferine izin verileceğini başarılı oyuncuya bu konuda söz verildiği ancak kulüplerin tekliflerini değerlendiklerini açıklayan Gençler Birliği Transfer komitesi Başkanı Birol Şöfer, Pazartesi günü anlaşmanın olabileceğini açıkladı.

Sercan’ın alt yapısından çıktığı Küçük Kaymaklı’ya daha sıcak baktığı ancak Gençler Birliği yönetiminin kendi menfaatlerini düşünerek kulüplerle görüşmeye devam ettiği ve transferin Pazartesi günü netlik kazanacağı açıklandı.

G.Birliği Transfer komitesi başkanı Şöfer oyuncuyu pazara falan koymadık. İstediğimiz bir meblağ var. Ayrıca kadromuza takviye yapmak zorundayız. Para artı oyuncu şeklinde bu transferi sonuçlandırmak istiyoruz. Birol Şöfer, başarılı futbolcuları Sercan’ı mağdur etmeyeceğiz. O bize büyük katkı koydu ve ayrılmak istiyor. Bizde ona aynı şekilde iyi niyetli olacağız açıklaması yaptı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75