banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şentürk ‘’A Takıma kaliteli oyuncu yetiştirmek hedefindeyiz’’
banner98

Geçtiğimiz günlerde Yonpaş Dumlupınar A2 takımının başına getirilen Talat Şentürk yeni sezon çalışmalarına başladı. Şentürk yeni sezona ölü dönem diye adlandırılan dönemde trx antrenmanları ile oyuncuyu aktif tutup kendi kiloları ile yeni sezona güçlü girmek istediklerini söyledi. Lala Mustafa Paşa Spor salonunda trx antrenmanları ile sezona başlayan Talat Şentürk ve oyuncuları kontrollü bir şekilde yeni sezona hazır olacaklarını belirtti.

Yeni göreve başlayan Talat Şentürk gelecek sezon için planlarından bahsederken şunları söyledi:” Rozeti, unvanı olan ve her zaman tarihi başarılarla dolu bir kulübe geldim. Yonpaş Dumlupınar adanın alt yapılara önem veren 3-4 kulüpten biridir. İyi bir takımı daha iyi yapmak için ve A Takım teknik direktörü Sedat Devecioğlu ile koordineli bir şekilde A takıma daha uyumlu ve daha kaliteli oyuncular yetiştirmek birinci hedefim” dedi.

Geçtiğimiz sezon görev başında olan Hüseyin Gökhan Eser hocaya yeni işinde başarılar dileyen Şentürk, Yonpaş Dumlupınar’da olmasının mutluluğunu şu sözler ile dile getirdi:” Hüseyin hoca ile geçen sene rakip olmamıza rağmen aramız her zaman iyiydi, bu yıl nasip bana oldu ve ondan bayrağı devraldım. Benim için yeri ayrı olan ve göreve yönetici olarak devam edecek olan Evren Mürsele’de buradan ayrı bir parantez açmak isterim. Hırsı, azmi ve isteği beni çok etkiledi. Başarıları daha yukarıya çekeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın ve eğer vizyonunuz varsa yapılamayacak şey yoktur” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75