banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne YDÜ Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şenol parlamaya başladı..!
banner98




24 puanla averajla dördüncü sırada yer alan Larnaka Gençler Birliği’nde keyifler yerinde. Kırmızı siyahlılar, son olarak deplasmanda Ozanköy’ü 3-1’lik skorla geçerek haftayı 3 puanla kapatırken, takımın başarılı oyuncusu Şenol Şöför ise özellikle oynanan son 2 karşılaşmada isminden oldukça söz ettirdi.

Şenol 4-1 kazanılan Doğan Türk Birliği maçında 2 gol 1 asistlik performansla oynarken, geçtiğimiz gün de deplasmanda Ozanköy karşısında 3-1 elde edilen galibiyetin mimarı oldu. Şenol, Ozanköy filelerine de 2 gol bırakarak takımının galip gelmesinde büyük rol oynadı. Şenol son iki haftada attığı 4 golle gol sayısını da 7’ye çıkarmış oldu.


‘’Şampiyon olabilecek güçteyiz’’


Şu an iyi bir noktada olduklarını söyleyen Şenol, ‘’Takımımız kaliteli ve genç oyunculardan kurulu. Son haftalarda takım olarak yükselen bir formumuz var. Bu durum bana da olumlu yansıdı. Son haftalarda attığım gollerde takım arkadaşlarımın çok büyük katkısı var. Maçlarda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Hedefimiz ligin sonuna kadar zirve yarışı içerisinde yer alıp hayalimiz olan şampiyonluğu yaşamak’’ dedi.


‘’İskele bölgesi kenetlenmeli’’


Konuşmasına devam eden Şenol, ‘’Gençler Birliği Spor Kulübü’nün Süper Lig’de hiç şampiyonluğu yok. Bu yıl şansımızın olduğunu düşünüyorum ancak bu sadece biz oyuncularla olmaz. Taraftarlarımız maçlara pek de fazla ilgi göstermiyor. Tribünlerin dolu olduğu maçlar oynamaya hasretiz. Böyle kaliteli bir takım bir daha bu bölgeye ne zaman gelir bilemiyorum. Bölge olarak kenetlenip bize destek versinler. Biz sahada savaşıyoruz. Başarı da kendiliğinden gelecektir’’ diyerek sözlerini noktaladı.


HABER: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75