banner108
Öne Çıkanlar KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Şampiyon 1.Piyade Alayı Mesarya onaylandı Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şemmedi:’’Her şeye rağmen Şampiyon olacağız’’
banner98

 






MTG Başkanı Şükrü Şemmedi, dün kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında video görüntüleri ile hakemin vermiş olduğu kararları eleştirirken “Önümüzü kesmeye çalışıyorlar, 8 haftadır kendi sahamızda kazanan takımımızın serisini bozmaya ve bu hafta içi oynanacak olan Çetinkaya maçında, kurulu olan takımımızı bozmaya çalışıyorlar” dedi.

Video görüntülerini göstererek basına düşüncelerini aktaran Şemmedi,  kendi takımının lehine olan kararları hakemin gördüğü ve çalmadığını söylerken, penaltı olmayan pozisyonlarda ve kırmızı kartlarda kasıtlı bir şekilde yanlış kararlar verdiğini söyledi.


MTG oyuncularına sürekli kasti davranış yapan yanlı davranan hakemlerin, bugün gerçekleşecek olan MTG – Çetinkaya kupa maçında, MTG’nin başarısız olabilmesi için yapıldığına da değinen Şemmedi, oyuncularını engellememek ve motivasyonlarını etkilememek için dava açmayacaklarını, Çetinkaya ile gerçekleşecek olan maça hazır olduklarını, Süper lig de de şampiyonluğa gideceklerini sözlerine ekledi. 
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonuna ve hakemlere çağrıda bulunan Şemmedi, haksız davranışların kabul edilemez olduğunu, bu denli kasti davranışların devam ettiği sürece futbolda ilerlenemeyeceğini, futbola vereceği zararların devam edeceğini dile getirdi. 
Takımının emeklerine yazık olduğunu söyleyen Şemmedi “Bu takımın önünü kesmeye çalışıyorlar, eğer kimse kesmeye çalışmıyorsa bu hakem artık maç yönetmemeli diyerek futbol federasyonuna seslendi.

Karşılaşmanın hakemi Serkan Durmaz’ın, kalecileri Türkkan’ı kasıtlı bir şekilde oyundan attığını, yan hakemin bile pozisyonun penaltı olmadığını orta hakeme söylemesine rağmen kararından vazgeçmediğini söyledi.

Yapılan provokasyonlara programında yer veren Hasan Ecer’e teşekkür eden Şemmedi, diğer spor programlarında ve basında gerçeklere yer verilmediğini, Ogün Genç Kaçmaz’ı da kasti davranışları ört bas ettiğinden dolayı kınadı. 
Son olarak kendilerine destek veren tarafsız spor yazarlarına teşekkür eden Şükrü Şemmedi, her şeyin açık ve net belli olduğu bir maçta halen daha MTG’nin haklılığını söylemeyen spor yazarlarını da kınadı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75