banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şemmedi'den Yasin'e ziyaret..!
banner98

 




Mağusa Türk Gücü ve ülkemizin önemli futbolcularından Yasin Kurt, geçtiğimiz Cuma günü Kayseri Özel Magnet hastanesinde bel fıtığı ameliyatı geçirmişti. Yasin başarılı bir ameliyat geçirirken doktorlar oyuncuya antremanlara başlaması için 3 hafta daha gerektiği bilgisini verdi. Yasin, Kayseri'den ablasının da evinin bulunduğu İstanbul'a geçerken iş gerekçesiyle İstanbul'da bulunan başkan Şükrü Şemmedi'de oyuncuyu evinde ziyaret etti. Yasin'in bu Cuma günü Fenerbahçe sağlık heyeti tarafından da tedavi göreceği ve son olarak son durumunun o gün belli olmasının beklendiği öğrenildi.

 

HABER: MUAMMER ŞENBAYRAK

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75