banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

ŞEMMEDİ’DEN ÖRNEK AÇIKLAMA …!
banner98

 



           Malumunuzdur ki Kıbrıs Türk futbolu ve kulüpleri çok zor durumdadır bunun detayına inmeme gerek yok bunlar herkes tarafından bilinen gerçekler, fakat her camia spora vede özellikle futbola olan sevgisinden kendi içlerinde kendi mücadelelerini veriyorlar. Bizlerde Mağusa’da kulübümüz MTG'de ayni mücadeleyi camia olarak vermekteyiz. Gerek altyapılarda çocuklarımızı yetiştirirken onlara sporu aşılarken onların gelecekte iyi bir futbolcu olmaları için hertürlü çalışmaları yapmaktayız.

Zor bir süreçten geçtiğimiz bugünlerde takımımızın iyi futbol oynayıp hedefi olan şampiyonluğa doğru ilerlemek istiyoruz. Son haftalarda yaşanan şansız olaylardan sonra hakemlerimizin geçen haftaki tüm maçlarda sergiledikleri güzel performanslarından dolayı tebrik eder iyi performanslarının devamını temenni ederim.

GAÜ Çetinkaya spor kulübünün son yıllarda yaşadığı sıkıntılardan sonra kulübün yaptığı radikal değişikliklerle Başkanları sn. Asım Vehbi'nin özverili ve iyi niyetli çalışmalarını taktir ediyoruz. Kendisinin de iyi niyet vede samimiyetinden hiç şüphemiz yoktur. Fakat bu zamanda yönetim kurulu oluşturup ve onları doğru yolda çalıştırmak kolay değildir. Nitekim MTG maçında sahaya pet şişe fırlatıp taraftarımızı suçlu duruma düşürmeye çalışan Çetinkaya yöneticisi sn. Erhan Başay bir örneğidir. Sn.Başkan Asım Vehbi liderliğindeki GAÜ Çetinkaya’ya başarılar dilerim.

Binaylı Başkanı Orsel Neşe'ye geçmiş olsun;

Bu haftaki rakibimiz Binatlı bizim hem renktaşımız hem de dost takımımızdır. Takımımıza devre arası kampında sahasını,kulübünü açıp hertürlü imkanı sağlayan başkan Orsel Neşe ve tüm Binatlı camiasına daha öncede teşekkür ettiğimiz gibi tekrardan teşekkür ediyoruz.

Bu hafta lider Binatlı ve ikinci olan takımımız MTG haftanın maçında karşı karşıya gelecek. Ben buradan tüm seyircilerimize sesleniyorum. Bizler sahaya çıkıp centilmence futbolumuzu oynayıp galip gelmeyi hedefliyoruz. Gençler Birliği ve GAÜ Çetinkaya maçlarında yaşanan tatsız olayları ve küfürleri unutup onbeş hafta küfürsüz ve kavgasız maç yaşayan Mağusa taraftarının yine ayni şekilde desteklerinin devamını istiyoruz. Sözlerime son verirken Binatlı Başkanı sn. Orsel Neşeye tüm camia olarak acil şifalar diliyoruz.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75