banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan Yalova
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Seminerin resmi açılışı yapıldı..!
banner98

 




Sertoğlu en küçük olayı görmezden gelen hakemin düdüğü federasyona teslim ederek hakemliği bırakması gerektiğini söyleyerek olay çıkarak takımlara ağır cezaların verilmesi için lig maçlarından önce disiplin kurulu ve ceza kurulu üyeleriyle bir toplantı yapacağını ve talimatları düzenleyeceklerini söyledi.

 

Adı eğitim seminerine verilen Özcan Özcanhan ise duygu yüklü konuşmasında “uzun yıllar hakemlik yaptıktan sonra adımın böyle bir seminere verilmesinden dolayı çok büyük gurur duydum bu gururu merhum eşi Nuray Özcanhana’a hediye ediyorum” diyerek tüm salonu ağlattı.

 

Merkez Hakem Kurulu başkanı Sadık Özbilgehan ise açılışta yaptığı konuşmada seminerin adının Özcan Özcanhan olması için Federasyon başkanı Hasan Sertoğlu’nun istek belirttiğini belirterek yıllarca hizmetleri bulunan Özcanhan için bu semineri organize ettiklerini söyledi. Özbilgehan yeni sezonda tüm spor camiasına başarı diledi.

 

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Çelen Oben seminerde yaptığı konuşmada bu sezon hakemleri çok çetin bir ligin beklediğini belirterek futbolcuların çok hırçın olduklarını ve sezon başlamadan birçok olayın yaşandığını söyledi. Oben federasyonun olayların önlenmesi açısından alacağı her türlü kararın destekçisi olacaklarını belirterek hakemlere yeni sezonda başarılar diledi.

 

Kulüpler Birliği Başkanı Kemal Köseoğlu ve Antrenörler Derneği başkanı Süleyman Göktaş da yaptıkları konuşmalarda hakemlere yeni sezonda başarılar dilediler.

 

Açılışta ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu MHK Üyesi Ahmet Erdoğan, eğitimci Muammer Tokat ve TFF Temsilciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı ve Ahmet Şahin de birer konuşma yaptılar.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75