banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Tatar Binatlı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Seminer tamamlanıyor..!
banner98

 





Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan Temsilciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı, MHK Üyeleri Ahmet Erdoğan ve Murat Ilgaz’ın katıldığı seminer dün başladı. Bugün açılışı yapılan seminer belirlenen program doğrultusunda gün itibarı ile tamamlandı. Yarın yapılacak çalışmalarla da seminer sona erecek.

Konuk TFF MHK üyelerinin de seminerde derslerle katkı koyduğu seminerde Üst Klasman, A Klasman, B Klasman ve Yardımcı Hakem Klasmanında 2’si bayan olmak üzere toplam 55 hakemimiz katıldı. 2016-2017 Sezonu Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Kış Semineri’ne Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan Temsilciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı, MHK Üyeleri Ahmet Erdoğan ve Murat Ilgaz KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, MHK Başkanı Sadık Özbilgehan, HGDB Niyazi Nizam, KTFKB Başkanı Kemal Köseoğlu ve Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu katıldı. Katılımcıların yaptıkları konuşmalarla seminere katkı koydular.


MHK Başkanı Sadık Özbilgehan geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Antalya kampını değerlendirdi. Hakemlerden ilk yarı boyunca gösterdiği performanstan memnun olduğunu, ancak ikinci yarıda maçların daha zor geçeceğini bu nedenle çok daha iyi çalışmalarını ve maçlara konsantre olup en doğru kararı vermelerini istedi. Hakemlerimizin Türkiye’deki BAL liginde maç yönetmeleri konusundaki çalışmalarının da devam ettiğini, bunu da gerçekleştireceklerine inandığını dile getirdi. Kendilerine her türlü desteği veren Türkiye Futbol Federasyonu’na da teşekkür etti. TFF MHK Üyesi Ahmet Erdoğan da yaptığı konuşmada hakemlerin gerçekleştirilen semineri çok dikkatli izlemelerini. Çünkü buralardan alacakları çok şeyler olduğunu belirtti. Azami katkıyı almalarını isterken onlara ligin ikinci yarısında başarılar diledi. TFF Temsilciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı konuşmasında hakemlerimize katkının her zaman devam edeceğini belirtti. Futbolun zor bir oyun olduğunu bu nedenle futbol müsabakaları varsa ve bunları yönetecekler de hakemlerse mutlaka hata yapacaklardır. Hakemlikte en önemli konulardan birinin önce kendilerini maça hazırlamalarını isterken, değişen oyun kurallarını hakemler kadar basınla birlikte teknik adam ve oyuncuların da bilmesi gerektiğini belirtti.

Hüseyin Cahitoğlu

Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu yaptığı konuşmada “Federasyon ve hakemlerin çalışmalarını takdirle karşılıyorum, futbolda en zor görev hakemlerindir, bu seminerden alınacakların sezonun ikinci yarısında hakemlerimiz adına çok verimli olacak.”. Başbakan Hüseyin Özgürgün’ün de futbolumuz için her türlü katkıyı koymaya hazır olduğunu, kulüplere olan katkının da artırıldığını bu nedenle kulüplerimizin daha iyi duruma gelmeleri için hiçbir şeyi yapacaklarını, sahalarımızın da ışıklandırılmasının da devam edeceğini dile getirdi.   

Hasan Sertoğlu  KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu konuşmasında 7 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevinde yaptıklarını değerlendirdi. Seminere katılıp katkı koyanlara da ayrıca teşekkür etti.

 “Kasım 2010 yılında göreve gelirken yönetimimizi daha çok futbolun içinde olanlardan seçtik. Bunun da karşılığını bu güne kadar yapılanlarla aldık. Göreve geldiğimizde Federasyon adeta bir bataklık içindeydi. Çeklerin hep geri döndüğünü, ödenemeyen çeklerin kırıldığını gördük ancak yönetimimizle birlikte tüm bunların üstünden başarı ile geldik. Hakemlerimize kendi binalarını yaptık, onların en iyi şekilde hizmet vermelerini sağladık.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75