banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) Samet Yiğitcan Hedefim Ülkemizi Olimpiyatlarda Temsil Etmek Bostan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Selim, Pes Etmiyor..!
banner98

Doğan Türk Birliği alt yapısından yetişen ve takımın başarılı oyuncularından olan Selim Saygı, duran futbol döneminde çalışmalarına evde yaptığı bireysel idmanlarla devam ediyor.

Golcü futbolcu bu kötü dönemde ise tüm insanlara seslenerek ‘’evde kalın’’ çağrısı yaptı. 1996 doğumlu isim bu sezon adına ligde 4, kupada ise 3 gol atarken 4 de asist yaptı.

‘’Evde kal, sporsuz kalma’’

DTB futbolcusu Selim Saygı, liglere ara verilmesi hakkında da konuştu.

Selim’in açıklamaları şu şekilde;‘’Dünyayı saran bu virüs yüzünden hiç kimsenin sağlıktan başka bir şey düşünmemesi gerekiyor. O yüzden herkesi öncelikle evde kalıp sağlıklı kalmaya davet ediyorum.

Tabii ki bu durum yüzünden tüm takımların ve sporcu arkadaşlarımın motivasyonu yok oldu. Evlerimizde kendimizi kısıtlı imkanlarla fit tutup antrenmansız bırakmamaya çalışıyoruz.

Ligler ne zaman başlar, ne getirir kimse bilmiyor ama herkesin hazır olması için bir zamana ihtiyaç duyacağı ortada olan bir gerçek. Umarım en yakın zamanda bu dehşet saçan virüs salgını durur ve herkes sağlıklı normal yaşantısına geri döner. Evde kal, sağlıklı kal ama sporsuz kalma diyorum’’.

Haber: Necmi Usal

banner116
Anahtar Kelimeler:
SelimPes Etmiyor..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75