banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Karşıyaka
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Selim, 5 Ay Sonra Sahada..!
banner98

Geçtiğimiz sezonun 28.haftasında oynanan Merit Alsancak Yeşilova maçında ön ve arka çapraz bağları kopan Doğan Türk Birliği futbolcusu Selim Saygı, Ağustos ayı içerisinde Ankara Acıbadem Hastanesi’nde başarılı bir ameliyat geçirmişti. Zorlu geçen ameliyatın üzerinden dört ay geçerken, golcü futbolcu yeniden sahalara dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Ameliyat sonrasında ilk bir buçuk aylık dönemi evinde yatarak geçiren Saygı, daha sonra fizik tedavi egzersizlerine başladı, şimdilere ise düz koşulara start verdi.

‘’Sahaya inmek, bir çocuğun ilk adım atabilmesi gibi bir olay’’

Spor servisine ameliyat sonrasını değerlendiren Doğan Türk Birliği futbolcusu Selim Saygı, ‘’Ameliyat sonrası süreç ilk başta çok sıkıntılı geçti. 1 buçuk ay yürüyememek, ağrılar, sızılar çok fazlaydı. Acaba yürüyebilecek miyim? koşabilecek miyim? soru işaretleri ister istemez beni negatif yönde etkiledi. Daha sonra zaman geçtikçe yürümeye başlamak moralimi düzeltirken, sırada koşabilecek miyim soruları başladı. Şu an sahaya inmek, koşabilmek, bir çocuğun ilk adım atabilmesi gibi bir olay. İnanılmaz mutlu edici ve motive edici oldu benim açımdan. Fizik tedavi, salon ve saha antrenmanları derken hafif hafif güçlenmeye başladım. Daha yolun başındayım. Sıkı bir program beni bekliyor olacak ama sahaya inmek bana gerekli motive kaynağı oldu diyebilirim’’ şeklinde konuştu.

‘’Önümüzdeki ay topla kavuşmayı hayal ediyorum’’

Futbolu çok özlediğini söyleyen DTB futbolcusu Selim Saygı, ‘’Haftanın 3-4 günü fizik tedavi ile salon çalışmalarımı sürdürüyorum. Her gün ise egzersizlerimi yapıyorum. Hafif hafif koşulara da başladım. Önümüzdeki ay içerisinde top ile çalışmalara başlayabilmeyi hayal ediyorum. Yoğun bir çalışma dönemi beni bekliyor’’ dedi.

‘’Futbola ara verilmesi kaybımı önledi’’

Konuşmasının son bölümünde bu sezon futbolun oynanmayacak olması kararını da değerlendiren Selim, ‘’Uzun süreli sakatlığımın beni çok kötü etkileyeceğini düşündüğüm dönemde herkes futboldan uzak kaldı. Tabii böyle bir şey olmasını tüm futbolcu arkadaşlarım gibi ben de istemezdim. Çoğu kesim beni şanslı olarak görse de ben arkadaşlarımın benim gibi futbolsuz kalmalarından dolayı çok üzgünüm. Futbola ara verilmesi tabii ki bana avantaj sağlayacaktır. Futbola geri dönmem daha kolay olacak. Futbola verilen ara yaşayacağım kaybı önlemi oldu’’ diyerek sözlerini noktaladı.

Haber: Necmi Usal

banner116
Anahtar Kelimeler:
Selim5 Ay Sonra Sahada..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75