banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MSA Voleybolda İlerliyor.. MAĞUSA TÜRK GÜCÜ - YENİ BOĞAZİÇİ : (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu'nun Ekibinde..!
banner98

Sarı-lacivertlilerde futbol takımının yeni sportif direktörü Emre Belözoğlu'nun ekibinde, kulübün uzun yıllar formasını giyen Selçuk Şahin de yer alacak.



Selçuk Şahin, kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Yanyana oynarken çok büyük keyif aldığım, bana göre Türk futbolunun en büyük oyuncusu Emre Belözoğlu ile bundan sonraki süreçte Fenerbahçe'mizin başarısı için beraber olacağız. İnşallah özlediğimiz şampiyonluklar ve kupalarla dolu bir serüven olur. Tekrardan aileme geri dönmek tarif edilemez bir mutluluk" ifadelerini kullandı.



2003-2015 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giyen Selçuk Şahin, geçen sezon Bursaspor'da futbolu bırakmıştı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75